ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΙΤΑΣ & ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ

Συμπεριλαμβάνει:

Πλήρη διατροφή με ένα προσωπικό διαιτητικό πρόγραμμα διατροφής, καταρτισμένο από τη διατροφολόγο μας,  βασισμένο σε τοπικά φρέσκα προϊόντα και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Spa  για να αναζωογονηθείτε, να βρείτε τη φόρμα σας, να διώξετε τα περιττά κιλά και το καθημερινό στρες.

                                                                                   θεραπείες Spa κατά άτομο:                                                                                           

  • 2 Επισκέψεις στην Διατροφολόγο του ξενοδοχείου μας.

Στην άφιξη για λιπομέτρηση και δημιουργία προγράμματος  διατροφής και με την αναχώρηση για αξιολόγηση και δημιουργία προγράμματος για το σπίτι.

  • Καθημερινά Aqua Gym με personal trainer στην πισίνα με ιαματικό νερό 30΄
  • 2 φορές την ημέρα ποσιθεραπεία με ιαματικό νερό κατάλληλο για αδυνάτισμα
  • Καθημερινή χρήση της πισίνας υδροθεραπείας με ιαματικό νερό 30΄

Από τους πιο αξιόλογους τρόπους εφαρμογής του ιαματικού νερού στο σώμα, είναι η υδροκινησιοθεραπεία , η οποία επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο στην πισίνα. Βοηθά αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των μυϊκών και ρευματικών πόνων, στις φλεγμονώδεις ρευματικές παθήσεις, ισχιαλγίες, οσφυαλγίες και παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος. Η πισίνα για τις θεραπείες αυτές, διαθέτει καθίσματα υδρομασάζ και αερομασάζ, υδρογυμναστική, αντίστροφη κολύμβηση, μασάζ ποδιών, αντίστροφο βάδισμα, υδρομασάζ, νεροκουρτίνες για τον αυχένα, κανόνια για την πλάτη και Jacuzzi.

 

Ανά διανυκτέρευση

 

  • Ένα ατομικό  υδρομασάζ με ιαματικό νερό 20΄

Μια πολύ καλή επιλογή κατά την οποία το ιαματικό νερό, με τη βοήθεια του υδρομασάζ αποδίδει τις θεραπευτικές του ιδιότητες σε όλο τους το εύρος. Κάθε μπανιέρα διαθέτει υδρομασάζ για ολόκληρο τα σώμα και (έχει επίσης) πέντε διαφορετικές επιλογές αν θέλουμε να επιμείνουμε ιδιαίτερα σε κάποιο σημείο του σώματος.

  • Μία Λασποθεραπεία (περιτύλιγμα με λάσπη) 30΄

Απορροφά τοξίνες, προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση, διεγείρει την κυκλοφορία της λέμφου, και δραστηριοποιεί την ροή του αίματος επαναφέροντας τις λειτουργίες του δέρματος στο φυσιολογικό. Έχει σημαντική αντικυτταριδική δράση εξαλείφοντας τα συσσωρευμένα λίπη και είναι ευεργετική στο αδυνάτισμα, την κυτταρίτιδα,  και τους μυοσκελετικούς πόνους, βοηθούμενη από το ιαματικό νερό με το οποίο παρασκευάζεται το μείγμα της λάσπης.

  • 1 θεραπεία  Jet Spa με ιαματικό νερό 15΄

Είναι η αύξηση της θερμοκρασίας τεχνικά. Έχει διαπιστωθεί ότι η άνοδος της θερμοκρασίας του σώματος κατά 1° C, αυξάνει τον μεταβολισμό 15% περίπου και αντίστοιχα 3° C αυξάνουν τον μεταβολισμό κατά 45% περίπου. Η Jet therapy διεγείρει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος και οξυγονώνει το δέρμα αυξάνοντας τη φυσική του ελαστικότητα. Επίσης, χρησιμοποιείται αποτελεσματικά εναντίον της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

  • Ένα  Λεμφικό Μασάζ  30΄

Μασάζ για την αποτοξίνωση του οργανισμού, την διέγερση της κυκλοφορίας της λέμφου και την αποκατάσταση της μικροκυκλοφορίας.

  • 15 % έκπτωση στις θεραπείες του Spa

 

Για 5 διανυκτερεύσεις:

Τιμή κατά άτομο σε  δίκλινο Superior δωμάτιο 950 €

Τιμή σε μονόκλινο Superior δωμάτιο 1050 €

Τιμή για 2 άτομα (2. άτομο συνοδός) 1325 €

 

Για 7 διανυκτερεύσεις:

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο Superior δωμάτιο 1295 €

Τιμή σε μονόκλινο Superior δωμάτιο 1435 €

Τιμή για 2 άτομα (2. άτομο συνοδός) 1815 €